Tim Knol stopt voorlopig

Tim Knol stapt voorlopig uit de muziek. De 22-jarige zanger gaat zich de komende tijd onder meer bezig houden met fotografie.

Tot het einde van dit jaar staat Tim Knol nog op verschillende Nederlandse podia. “Daarna ga ik er een flinke tijd tussenuit in Nederland. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen, maar ik ga me in elk geval veel bezig houden met fotografie”.

“Ik heb twee fantastische jaren achter de rug en heb twee albums gemaakt waar ik ontzettend trots op ben. Het succes was overweldigend en de tijd is echt voorbij gevlogen. Nu gaan we tot het eind van het jaar toeren langs alle mooie zalen van Nederland. Ik heb er erg veel zin in om met de band en crew op pad te gaan.”, aldus Tim Knol.

Knol keert de muziek niet helemaal de rug toe. Succes in het buitenland blijft een jongensdroom van hem.

Vorig jaar bracht Tim Knol zijn debuut album uit. Deze werd beloond met een Edison. Zijn tweede cd Days verscheen in mei. Het afgelopen jaar stond hij op verschillende festivals waaronder Pinkpop.

Bekijk hier het aanbod

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>