Reünie Oasis?

Een reünie van Oasis ziet Liam Gallagher wel zitten. Dit ondanks de ruzie die hij heeft met zijn broer Noel Gallagher. Noel en Liam hebben ruzie sinds 2009 omdat Noel beweerde dat Liam een concert in 2009 afzegde omdat hij een kater zou hebben.

De ruzie die ontstond naar aanleiding van deze afzegging heeft gezorgd voor het einde van Oasis.

Liam wil over een jaar vieren dat hun succesvolle album “What’s The Story Morning Glory” twintig jaar geleden werd uitgebracht.

“Als we alle shit achter ons kunnen laten, kunnen we in 2015 touren en ons album spelen ter ere van het twintigjarige jubileum”. “Ik sta ervoor open, maar onder bepaalde voorwaarden. Respect moet van beide kanten komen”, aldus Liam Gallagher in het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone.

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>