Kaiser Chiefs ontevreden over marketing The Future is Medieval

De bandleden hebben de Daily Star laten weten dat zij ontevreden zijn over de marketing van het album.

De band heeft via hun website de fans de tracks van het album laten kiezen en ook de volgorde hiervan op de cd. Verder konden de fans ook het artwork bepalen.

De platenmaatschappij wilde het album voor het festivalseizoen uitbrengen zodat het publiek de nummers kon. Wilson, de zanger van de band, ging hiermee akkoord. Nu de verkoopresultaten tegenvallen, zijn Kaiser Chiefs van mening dat het idee achter het concept hiermee tenietgedaan is. Achteraf hadden ze liever gewacht met het uitbrengen van het album. Daarmee kon het album op het oorspronkelijke idee uitgebracht worden.

Aanbod Kaiser Chiefs

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>