Documentaire Kings of Leon

Kings of LeonOp 1 november verschijnt ‘Talihina Sky: The Story Of Kings Of Leon’, de documentaire over “het mysterie en de mythe achter” superband Kings Of Leon op dvd en bluray in de VS. Tot wanneer Belgische fans moeten wachten is nog niet duidelijk. Maar online bestellen kan dus wel, o.a. digitaal via iTunes.

Naast de documentaire, geregisseerd door Stephen C. Miller, zal het schijfje ook nog vijfenveertig minuten bonusmateriaal, twee commentaren van de band en de filmmakers en homevideo’s.

Bekijk de trailer:

httpv://www.youtube.com/watch?v=J7lfugRRHKI

Bekijk hier het aanbod Kings of Leon

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>