Afscheid KinkFM, welkom Pinguin Radio!

Pinguin RadioAfgelopen vrijdag hebben wij met zijn allen afscheid genomen van KinkFM. De laatste uren stonden in het teken van de Kink1600, de lijst die door luisteraars is samengesteld. Na een emotionele speech van stationmanager Jantien van Tol kwamen de laatste klanken uit de speakers. Velen hebben de speech gemist omdat sommigen de zender om 00.00 uit de lucht hadden gehaald. Anderen konden nog tot 00.20 uur luisteren. Leuk detail is dat Rob Stenders op 3FM de laatste klanken van KinkFM integraal heeft uitgezonden.

Enkele uren later was het dan zover, de geboorte van een nieuw internetradiostation, gefinancierd door o.a. twee KinkFM fans van het eerste uur. De naam is Pinguin Radio. Pinguin Radio zal vooralsnog uitsluitend via internet te luisteren zijn. Tot 1 januari 2012 zal de zender non stop muziek uitzenden, vanaf 1 januari 2012 zullen er ook dj’s te horen zijn. Pinguin Radio is ontstaan op initiatief van enkele KinkFM medewerkers. De zender zal een stichting zijn en wil onafhankelijk zijn van subsidies. Verder zal het station draaien op onder andere vrijwilligers.

Heb je ambities om DJ te worden? Kijk dan snel op www.pinguinradio.nl. Tot eind november kun je een opname insturen van jezelf en wie weet wordt jij de nieuwe DJ!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>