Red Hot Chili Peppers “I’m With You” in de bioscoop

Red Hot Chili PeppersOp 30 augustus zal het nieuwe album van de Red Hot Chili Peppers éénmalig gespeeld worden in de bioscopen wereldwijd. Het optreden wordt gestreamed in 33 landen waaronder ook Nederland en België.

Voor Nederland kun je terecht in de volgende steden als je het niet wil missen: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Ede, Eindhoven, Groningen, Roermond, Rotterdam, Sittard-Geleen en Tilburg. Waar onze Belgische fans terecht kunnen is op dit moment niet bekend.

Tijdens deze show zal de band hun nieuwe album spelen, maar ook zullen de hits uit het verleden niet vergeten worden.

Bekijk hier de trailer:

Bestel hier kaarten: http://www.pathe.nl/film/16941/red-hot-chili-peppers/agenda

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>