Nieuwe clip Red Hot Chili Peppers “The Adventures Of Rain Dance Maggie”

Red Hot Chili Peppers

Bekijk nu de nieuwe clip van de Red Hot Chili Peppers op nu.nl

De nieuwe videoclip van de Red Hot Chili Peppers is klaar. Enige tijd geleden werd hun eerste single van de nieuwe cd I’m With You gelanceerd, nu is dan de videoclip bij deze single klaar. De videoclip is op dit moment alleen nog te zien op nu.nl. Op YouTube is de clip ook al verschenen, maar is wegens auteursrechten het geluid uitgeschakeld. De laatste single van de Red Hot Chili Peppers, Hump de Bump, verscheen in 2007.

De nieuwe clip is opgenomen op een dak in Venice Beach, California op 30 juli 2011. De clip is geregiseerd door Marc Klasfeld. De Red Hot Chili Peppers hadden een week eerder ook al video opnames gemaakt voor een videoclip maar kozen uiteindelijk voor de laatste versie.

De cd “I’m With You” verschijnt op 26 augustus 2011 in de winkels.

Bekijk hier de videoclip op nu.nl

Aanbod Red Hot Chili Peppers

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>