Nieuwe cd Coldplay komt op 24 oktober 2011

Coldplay - Mylo Xyloto

De nieuwe cd van Coldplay heet Mylo Xyloto en wordt uitgebracht op 24 oktober 2011. Dit heeft de band zojuist bekend gemaakt via Facebook. Het abum is beschikbaar als CD, digitale download, vinyl en als gelimiteerde Pop-Up album. Het album is geproduceerd door Markus Dravs, Daniel Green en Rik Simpson. De Pop Up album editie bevat een boek met graffiti pop up art, de cd en ander exclusief content.

De volgende single die wordt uitgebracht heet  Paradise en verschijnt op 12 september 2011.

 

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>