Lowlands tickets in de verkoop!

Lowlands 2011Lowlands heeft nog kaarten beschikbaar! Komende dinsdag 16 augustus 2011 om 11.00 uur worden de laatste beschikbare kaarten verkocht. Lowlands doet dit om de zwarte handel te frustreren. Ook worden er kaarten verkocht die vrijgekomen zijn uit niet-gebruikte sponsorblokkades en relatiekaarten. De laatste tickets worden online verkocht en zijn alleen via Ticket Service beschikbaar.

Wil je weten of je geldige kaarten hebt? Kijk dan op www.ticketsenconcertkaarten.nl om te zien of je in het bezit bent van geldige toegangskaarten. Mocht je in het bezit zijn van valse kaarten, kun je op deze website terecht voor informatie over wat je kan doen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>