Lowlands blijft de komende 10 jaar in Biddinghuizen

Lowlands 2011

De komende 10 jaar zal Lowlands in Biddinghuizen blijven. Een dag voordat Lowlands 2011 van start gaat, wordt een contract getekend hierover met de verhuurder. Dit heeft festivaldirecteur Eric van Eerdenburg.

De verlening opent nieuwe deuren voor het festival. Lowlands is met een groots project bezig. Op alle aggregraten wordt het stroomverbruik gemeten en wat de piekbelastingen zijn. Lowlands verbruikt daarnaast 130.000 liter brandstof. Een vervolgstap kan zijn dat Lowlands zichzelf gaat voorzien van stroom. Er zijn ideeën om enkele windmolens en een vaste kap met zonnecellen  te plaatsen. Het stroom wat niet verbruikt wordt, kan dan mogelijk doorverkocht worden.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>