Lowlands 2011

Lowlands 2011

Lowlands 2011 lijkt zonnig en droog te zijn dit jaar. Alleen de eerste dag van het festival is er serieuze kans op neerslag. De rest van de dagen blijft het waarschijnlijk droog en zonnig. Zondag lijkt de mooiste dag te worden van deze editie. Van de afgelopen 10 jaar wordt dit jaar één van de drie editities met dit goede weer.

In het programma zit nog wel een kleine wijziging. Foster the People heeft afgezegd en wordt vervangen door The Horrors. Q-Tip komt ook niet. Lambs zal Q-Tip komen vervangen op Lowlands 2011. Ook The Vaccines hebben afgezegd. Hiervoor is echter nog geen vervanger bekend.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>