Kink1600 – jouw beste popsongs!

KinkFMStem nu op jou favoriete song! De Kink1600 is een lijst van de 1600 beste popsongs aller tijden. Deze lijst wordt door jou samengesteld. Tot 11 september 2011 kun jij je stem uitbrengen op je favoriete plaat. Wat doe jij? Je maakt een keuze uit je 10 beste popsongs. Na 11 september 2011 wordt er een totaallijst van alle 1600 songs gemaakt en vanaf dinsdag 20 september 2011 kun je naar alle 1600 songs luisteren op KinkFM. Kijk snel op KinkFM.com.

Daarnaast lijkt het er nu nog steeds op dat KinkFM gaat verdwijnen per 1 oktober 2011. Wil je dit niet? Teken dan de petitie.

Twitteraars kunnen de petitie hier tekenen. Heb je geen twitter account of willen je vrienden zonder twitter ook de petitie tekenen? Teken dan deze petitie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>