Kings of Leon

Kings of LeonOnlangs is bekend geworden dat Kings of Leon zanger Caleb Followill tijdens een optreden in de Verenigde Staten het podium verliet om een biertje te drinken. Hij zou terugkomen om nog 3 nummers te spelen, maar hij kwam niet. Daarna verschenen er berichten over wat er met Caleb Followill aan de hand zou zijn. De officiële verklaring is nu dat het gaat om “uitputtingsverschijnselen”.

Ondertussen is het management van Kings of Leon druk bezig om alle filmpjes met het incident van YouTube te verwijderen. Deze actie is in het kader van “auteursrechten”. Wie heeft er gehoord van auteursrechten op uitlatingen van personen? De eigenlijke reden zou zijn dat men wil verdoezelen dat Caleb dronken op podium. Ook verschenen er berichten op twitter dat er meer aan de hand was. Deze tweets waren afkomstig van zijn broers en neef

Nu is het bericht verschenen dat Caleb Followill eigenlijk naar een kliniek moet omdat er sprake zou zijn van alcoholisme. Een ingewijde laat weten dat Caleb’s drinkgedrag uit de hand is gelopen en dat zijn familie hem in een afkickkliniek probeert te krijgen. Wordt vervolgd….

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>