Interview Red Hot Chili Peppers

Op het YouTube kanaal van de Red Hot Chili Peppers (RHCPtv) zijn nu in totaal drie videos verschenen met een interview. Eerder hebben wij twee van deze video’s geplaatst. Nu plaatsen we ze alle drie. De nieuwe cd, I’m With You, verschijnt deze maand.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

“Live: I’m With You” In Theaters: Official Trailer

Voor meer informatie over Live: I’m With You kun je hier terecht,

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>