Coldplay eert Amy Winehouse tijdens show in Australië

ColdplayAfgelopen weekend trad Colplay op het Splendour In The Grass Festival. Chris Martin, frontman van de band, zette het refrein in van Amy Winhouse’s grote hit Rehab tijdens de intro van Fix You. Het publiek begon snel mee te zingen.

In de blog van Coldplay schreef  ‘Roadie #42′ het volgende: “Later, Fix You brought us from the celebration of birth to the acknowledgement of a tragic death. There’s little that can be said about Amy Winehouse’s passing that hasn’t already been said. It’s just such a sad waste. We’ll leave aside the awful irony and just let the Aussie choir sing.”

Deze video is geplaatst op YouTube.com door TMZ

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>