Caleb nog steeds zanger Kings of Leon

Kings of Leon

Dat het rommelt binnen de Kings of Leon is geen geheim. Kings of Leon gelastte eerder deze maand de hele Amerikaanse tournee af nadat frontman Caleb tijdens een concert in Dallas van het podium stapte. De tour is officieel afgelast wegens stemproblemen en oververmoeidheid, maar de bandleden lieten al snel doorschemeren dat er meer aan de hand is. Caleb zou kampen met verschillende verslavingen.

Amerikaanse roddelbladen beweerden eerder deze week dat zanger Caleb Followill uit de band gezet is vanwege divagedrag. Drummer Nathan noemt dit verhaal lachwekkend. Het roddelblad Star Magazine schreef dat Caleb uit de band gezet zou zijn, alus een anonieme bron. De gitaristen zouden de zangpartijen zelf doen.

“Waar halen mensen dit soort onzinverhalen vandaan?”, vraagt drummer Nathan zich af op Twitter. “Moet ik stoppen met mijn zanglessen?”, grapt Jared.

“Ik baal ervan dat het verhaal wat ik heb gelekt over de zangpartijen geen stand heeft gehouden”, gaat de bassist verder. “Iedereen weet dat ik een geweldige stem heb.”

Zoals het nu lijkt, is Caleb Followill nog steeds de zanger van Kings of Leon en houden de gitaristen zich bezig met wat ze altijd al deden.

 

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>