Welkom bij Landrex Limited & Specials

Welkom bij Landrex Limited & specials. Binnen enkele weken zal hier een webshop geopend worden. De webshop richt zich op de KinkFM luisteraar, de mensen die van de stevige en alternatieve muziek houden. We gaan speciale edities en gelimiteerde uitgaves aanbieden. Daarnaast zul je ook een aantal tweede hands lp’s tegenkomen. Inkoop van uw oude cd’s behoort ook tot de mogelijkheden.

O ja, nu we het toch over KinkFM hebben. Teken de petities! KinkFM dreigt per 1 oktober 2011 uit de lucht te gaan. Het bedrijf achter KinkFM (V-Ventures/Vereniging Veronica) wil niet investeren in een frequentie.

Als je een twitteraccount hebt, kun je hier de petitie tekenen. Beschik je niet over een twitter account? Teken dan deze petitie.

Via twitter zijn er inmiddels 4.357 handtekeningen binnengehaald en via petities online zijn er nu 295 handtekening. Teken de petitie en help KinkFM te blijven bestaan!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>