Summer Darkness 2011

Aankomend weekend kun je in Utrecht naar Summer Darkness 2011. Dit jaar is het festival voor de donkere muziekgenres in juli. Het festival vindt plaats van 29 juli 2011 tot en met 31 juli 2011. Op dit festival treden dit jaar o.a. Killing Joke, Nitzer Ebb en Kirlian Camera op. Er is niet alleen muziek op dit festival, er is ook aandacht voor mode, kunst en is er een markt. Kijk voor tickets en verdere informatie over mode, kunst, de markt en andere activiteiten op www.summerdarkness.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>