Nieuwe single Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie

Nieuwe Single Red Hot Chili Peppers

De eerste officiële single van het nieuwe Red Hot Chili Peppers-album I’m With You heet ´The Adventures Of Rain Dance Maggie´. Op 26 augustus verschijnt I’m With You, het nieuwe studioalbum van de Red Hot Chili Peppers. ‘I’m With You’, de opvolger van hun alom geprezen dubbelalbum ‘Stadium Arcadium’, is alweer het tiende studioalbum van de Peppers.

´I’m With You´ is opgenomen in East West in Los Angeles en Shangri-la in Malibu, Californië. Producer van het album is niemand minder dan Rick Rubin, die eerder al verantwoordelijk was voor ´Stadium Arcadium´ (2006), ´By The Way´ (2002), ´Californication´ (1999), ´One Hot Minute´ (1995) en ´Blood Sugar Sex Magik´ (1991). Het album is gemixt door Andrew Scheps en Greg Fidelman. Ook heeft de band er een kersvers nieuw bandlid bij genaamd Josh Klinghoffer, die de gitarist John Frusciante eervol vervangt.

Red Hot Chili Peppers is één van de meest succesvolle rockacts uit de geschiedenis. Wereldwijd hebben zij meer dan 60 miljoen albums verkocht en hebben zij meerdere Grammy Awards op hun naam staan waaronder ´Best Rock Album´ voor ´Stadium Arcadium´ en ´Best Rock Song´ voor ´Scar Tissue´.

Bestel hier de single

Bekijk hier een kort interview:

Flea & Josh Klinghoffer

Anthony Kiedis & Chad Smith

Dit bericht is geplaatst in Muzieknieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>